Eerste beelden uit 'A Quiet Place: Day One' krijgen publiek stil

Eerste beelden uit 'A Quiet Place: Day One' krijgen publiek stil

En dat in de meest luidruchtige stad ter wereld!

A Quiet Place: Day One speelt zich af in de meest luidruchtige stad ter wereld: New York. Met een behoorlijke status in het horrorgenre, zat het publiek op hun puntje van hun stoel tijdens een voorvertoning van de spin-off-film van A Quiet Place.

Bezoekers van CinemaCon in Ceasar's Palace in New York kregen een voorproefje op wat er komen gaat in A Quiet Place: Day One. Zoals de titel al weggeeft, zal deze film een prequel zijn op de originele twee delen.

Kreeg het publiek stil
Hoewel er niet veel bekend is over de spin-off, weten we in ieder geval dat Lupita Nyong'o (Us) de cast zal leiden. Ook Alex Wolff (Hereditary) en Joseph Quinn (Stranger Things) zijn te zien in Day One.

Een eerste blik op de nieuwe film kreeg het publiek muisstil. Het maakte nu dus al behoorlijke indruk. We moeten nog even wachten, want naar verwachting zal de film in maart 2024 op het witte doek verschijnen.

Opnames afgerond
In Day One volgen we een nieuwe groep personages die proberen de eerste dag van de alien-invasie te overleven. De opnames zijn gestart in februari en zijn deze maand alweer afgerond.



NieuwsFilm

meest populair