Elizabeth Olsen over Marvel: "ik mis het niet"

Elizabeth Olsen over Marvel: "ik mis het niet"

En met deze regisseur wil ze nog graag samenwerken.

Actrice Elizabeth Olsen kennen we natuurlijk allemaal als Scarlet Witch in het Marvel Cinematic Universe. Daarnaast was ze onlangs nog te zien in de HBO-miniserie Love & Death, maar neemt nu even pauze.

De laatste keer dat we Olsen in een Marvel-film terugzagen was vorig jaar in Doctor Strange and the Multiverse of Madness. Hierin leek haar rol enigszins tot een einde te komen, maar tegelijk opende de film letterlijk de deuren naar meerdere universums.

Toekomst in de MCU
Met nog bakken films voor de boeg is het ondenkbaar dat we Scarlet Witch niet meer terug zullen zien in de MCU. Uiteraard kan Olsen hier niet heel diep op ingaan, maar wanneer ze gevraagd wordt een signaal te geven op de vraag of haar personage toekomst heeft knippert ze bevestigend twee keer met haar ogen.

Olsen zegt verder momenteel even werkeloos te zijn na ruim twee jaar achter elkaar voor Marvel te hebben gewerkt. "Ik mis het niet", zegt ze, "ik wil niet werken om te werken, maar omdat ik het echt heel leuk vindt. Deze pauze is wel even goed voor me."

Samenwerking Tarantino
Wanneer haar gevraagd wordt met welke regisseur zij het liefst nog eens samen een film zou willen maken vallen er de namen Ruben Östlund, Ari Aster en Giorgos Lanthimos. Maar het allerliefst zou zij samen willen werken met Quentin Tarantino voordat hij met pensioen gaat.

NieuwsFilm

meest populair