Eerste poster van nieuwe 'The Hunger Games'-film toont zijn 2 "helden"

Eerste poster van nieuwe 'The Hunger Games'-film toont zijn 2 "helden"

De prequel van de populaire franchise komt steeds dichterbij

Fans van de franchise zitten met smart te wachten op de nieuwste The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. De release van deze prequel op de eerste film The Hunger Games komt dan ook steeds dichterbij. Inmiddels is een prachtige nieuwe poster uitgekomen met de twee hoofdrolspelers in de spotlight.

Het is alweer een paar jaar geleden dat het gelijknamige boek van The Hunger Games-schrijfster Suzanne Collins uitkwam. Het nieuwste boek was dan ook een groot succes onder de liefhebbers van de film- en boekenreeks.

Nieuwe poster met de twee jonge sterren
Op de nieuwe poster zijn de twee hoofdpersonages van de film te zien: Lucy Gray Baird, gespeeld door de 21-jarige Rachel Zegler en Coriolanus Snow, gespeeld door de 28-jarige Tom Blyth.

Het officiële Twitteraccount van The Hunger Games plaatste deze week voor het eerst de prachtige nieuwe poster. Op de poster is ook de tekst "iedereen verlangt ergens naar" te lezen.


In The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes leren we de jonge Coriolanus Snow kennen, die mentor wordt van Lucy Gray Baird, een meisje uit het Twaalfde District dat meedoet met de tiende editie van The Hunger Games.

Trailer
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is vanaf 16 november te zien in de bioscoop. Inmiddels is ook al de eerste trailer van de film uitgekomen. Bekijk die alvast hieronder:


NieuwsFilm

meest populair