Netflix Originals: dit zijn nog eens 5 horrorfilms van Netflix zelf

Netflix Originals: dit zijn nog eens 5 horrorfilms van Netflix zelf

5 topfilms om nu te kijken.

Inmiddels heeft Netflix flink wat eigen producties uitgebracht. Hieronder lees je over nog 5 horrorfilms van Netflix zelf die zeker de moeite waard zijn.

The Perfection
Een muzikaal wonderkind met problemen (Allison Williams) gaat op zoek naar de nieuwe sterleerling van haar voormalige school (Logan Browning), met schokkende gevolgen in deze elegante en angstaanjagende spannende rit.



Little Evil
Maak kennis met Gary (Adam Scott). Hij is net getrouwd met Samantha (Evangeline Lily), de vrouw van zijn dromen. Er is één probleem, zijn stiefzoon is de antichrist. De film is een unieke samenkomst van horror en komedie.



Cam
Alice, een ambitieuze camgirl, wordt op een dag wakker en ontdekt dat ze in haar show is vervangen door een exacte replica van zichzelf. Deze kopie gaat nog een stap verder en verlegt de al gestoorde grenzen van Alice.



I Am the Pretty Thing That Lives in the House
Een jonge verpleegster, Lily (Ruth Wilson), verhuist naar een afgelegen oud huis om voor een oudere, teruggetrokken horrorschrijver te zorgen. Maar het lijkt erop dat het paar niet helemaal alleen is.



In the Tall Grass
Een Stephen King-verfilming kan natuurlijk niet ontbreken uit deze lijst. Wanneer broer en zus Becky en Cal het geschreeuw horen van een jongetje dat verdwaald is in een veld met hoog gras, wagen ze zich naar binnen om hem te redden.

Ze raken zelf verstrikt in een sinistere kracht die hen snel desoriënteert en scheidt. Afgesneden van de wereld en niet in staat om te ontsnappen aan de strakke greep van het veld, ontdekken ze al snel dat gevonden worden het enige is dat erger is dan verdwalen.



NieuwsFilm

meest populair