Deze onheilspellende horrorfilm op Netflix houdt iedereen aan de buis gekluisterd

Deze onheilspellende horrorfilm op Netflix houdt iedereen aan de buis gekluisterd

'The Remaining' staat in de Top-10 van best bekeken films.

Netflix heeft een nieuwe hit te pakken met The Remaining. In deze onheilspellende horrorfilm uit 2014 wordt een groep bruiloftsgasten geconfronteerd met het uitbreken van de Apocalyps: het eind der tijden.

Religie als centraal thema in een horrorfilm? Het werkt verrassend goed. Hoewel The Remaining niet voor iedereen weggelegd zal zijn, mogen liefhebbers van het genre hem natuurlijk niet missen.

Netflix Top-10
The Remaining staat sinds maandag op Netflix en heeft inmiddels de vijfde plaats weten te claimen in de Netflix Top-10 van best bekeken films.

Er is dus duidelijk veel interesse onder Nederlandse Netflix-kijkers voor deze film. Zij zetten hem op het moment massaal aan op de populaire streamingdienst.


The Remaining (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Casey La Scala | Cast: Alexa Vega, Shaun Sipos, Johnny Pacar, e.a.
Een hechte vriendengroep komt samen voor de bruiloft van Skylar en Dan. Deze verandert al snel in een enorme nachtmerrie wanneer cataclysmen en duivelse machten het goddelijke oordeel aankondigen. De achtergelaten bruiloftsgasten vluchten voor hun leven en hun eigen lot bepalen terwijl een leger aan creaturen, waarvan ze het bestaan niet kenden, een allesverwoestende ravage ontketent.



Interesse in deze film? Je kunt The Remaining eventueel hier direct op Netflix bekijken.

NieuwsFilm

meest populair