'Barbie'-acteur Simu Liu: "Het harsen was werkelijk een drama"

'Barbie'-acteur Simu Liu: "Het harsen was werkelijk een drama"

Je moet iets over hebben voor het uiterlijk van Ken...

De release van Barbie komt steeds dichterbij. Op het Met Gala deed acteur Simu Liu boekje open over het filmen van deze langverwachte film. Er was een ding waar hij maar niet aan kon wennen.

Iedereen in Barbieland ziet er natuurlijk altijd piekfijn uit. Haren strak naar achteren gekamd, stijlvolle kleding en een verzorgd uiterlijk. Ook de cast moest daar dan natuurlijk aan geloven.

Pijnlijke ervaring
Tijdens het Met Gala 2023 sprak acteur Simu Liu over de opnames van Barbie. "Het was ongelooflijk", verklapt hij in het interview met Variety.

"Minus het harsen van het lichaam", bekent de Ken-acteur. "Je moet een gelijkmatige, popachtige huidskleur hebben. Om dat te doen, moet je het haar verwijderen. Ik ben veel geharst waar ik dat nog nooit eerder heb gedaan, haha. Het was een hele nieuwe ervaring."

Levendige set
"Maar buiten dat was het echt fantastisch. Een prachtige en levendige set. Zoveel ervan was praktisch. En ook zoveel zang, dans en muziek", aldus Liu. Of we een musicalfilm kunnen verwachten, is niet bekend. Maar volgens de acteur kunnen we ons verheugen op de film, want na een eerste viewing is hij in ieder geval al hartstikke enthousiast.



Barbie draait vanaf 20 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair