Zit Megatron in nou wel of niet in de nieuwe 'Transformers'-film?

Zit Megatron in nou wel of niet in de nieuwe 'Transformers'-film?

Keert de iconische schurk terug?

Transformers: Rise of the Beasts belooft een van de spectaculairste blockbusters van de zomer te worden. De nieuwste trailer laat zien dat Unicron het grote kwaad is weertegen de autobots het op moeten nemen. Is er dan wel plek voor Megatron?

In alle Michael Bay-films was (een versie) van Megatron te zien. Bumblebee was de eerste film waarin het personage afwezig was, omdat het de continuïteit van de Bay-films volgde. Rise of the Beasts lijkt wat losser om te gaan met de tijdlijn in Bay's films en lijkt eerder op een softe reboot.

Nieuwe Transformers
In Rise of the Beasts debuteren er veel nieuwe soorten Transformers naast de bekende Autobots en Decepticons. Zo krijgen we de Maximals, Predacons en de vijandige Terrorcons te zien. Naast Unicron zijn de Terrorcons de hoofdzakelijke vijanden van de film.

De Terrorcons staan los van Megatron's Decepticons en worden in de film geleid door Scourge (Peter Dinklage). Ondanks het feit dat Rise of the Beasts de tijdlijn van de Bay-films een beetje negeert en het dus mogelijk is om Megatron in de jaren 90 te zien (in de Bay-films was hij rond die tijd bevroren op aarde), lijkt het er niet op dat de iconische vijand in de film zit.

Binnenkort te zien
Bekende gezichten die wél terugkeren, zijn natuurlijk Optimus Prime (Peter Cullen) en Bumblebee. Nieuwe gezichten zijn o.a. Optimus Primal (Ron Perlman), Mirage (Pete Davidson) en Airazor (Michelle Yeoh)


De nieuwe trailer zie je hierboven. De film is vanaf 8 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair