Het is een 'Open Road' in actierijke trailer 'Fast & Furious 10'

Het is een 'Open Road' in actierijke trailer 'Fast & Furious 10'

Snel nog een trailer voor de release van Fast X.

Zo'n twee weken voor de release van Fast X is er weer een nieuwe trailer vrijgegeven. Dit keer zien we minder auto's en meer liefde.

De nieuwste trailer voor het tiende deel schuift de focus een keer weg van de auto's en de actie. De relatie tussen Vin Diesel's Dominic Toretto en Michelle Rodriguez's Letty staat centraal in deze nieuwe clip.

Voorproefje
De 'Familie' gaat de strijd aan met een dreiging uit het verleden. Rodriguez gaf eerder al een voorproefje van wat de kijkers kunnen verwachten van de film.

"Ik ga eerlijk zijn, mensen gaan echt verbaasd zijn. Aan het eind van Fast X zullen er veel mensen met een open mond zitten. Toen ik de film voor het eerst zag, was ik ook echt van, 'Wacht wat, wat hebben we gedaan?'."

Open Road
De nieuwste trailer toont ons meer van Dom's relatie met Letty en zijn zoon. Dom heeft dit keer echt iets te verliezen in de strijd. Alle zoetsappige beelden worden vergezeld door een paar stevige actiescènes. Bekijk de trailer hieronder:



PG-13
Het lijkt erop dat de film heel wat heftige actiescènes, grof taalgebruik en zelfs suggestief materiaal zal bevatten. Daarom heeft Fast X een PG-13 rating gekregen.

Fast X zal vanaf 19 mei te zien zijn in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair