Nieuwste Marvel-film op weg naar $250 miljoen in slechts een paar dagen

Nieuwste Marvel-film op weg naar $250 miljoen in slechts een paar dagen

Guardians of the Galaxy gaat een hoop geld opbrengen in het openingsweekend.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nog maar net verschenen maar het lijkt er nu al op dat de film flink wat geld gaat verdienen in het eerste weekend. Volgens de voorspellingen gaat de trilogie-afsluiter minstens $250 miljoen opbrengen de komende dagen.

In Noord Amerika gaat Vol. 3 dit weekend tussen de $125 miljoen en $130 miljoen opbrengen. Dat is iets minder dan het openingsweekend van Vol. 2 die in 2017 $146,5 miljoen opbracht. Het zou de 6de film in het MCU zijn sinds de Corona-pandemie die in één weekend maar dan $100 miljoen opbrengt.

Mario
Na vier weken aan kop moet The Super Mario Bros. Movie met Chris Pratt de koppositie afstaan aan de nieuwe film van Marvel met Chris Pratt.

Positieve recensies en flink wat hype zullen een hoop mensen naar de bioscoop lokken om de Guardians een laatste keer te gaan zien. 78% van de critici op Rotten Tomatoes geven de film een positieve recensie.

Het einde van de The Guardians
In Guardians of the Galaxy vol. 3 moet Star Lord, die nog steeds rouwt om het verlies van Gamora, de Guardians nog één maal verzamelen om het leven van Rocket Raccoon te redden. Een missie die wel eens het einde kan betekenen van The Guardians of the Galaxy.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf nu te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair