'Bad Boys 4' vervangt belangrijk personage door andere acteur

'Bad Boys 4' vervangt belangrijk personage door andere acteur

De bekende franchise krijgt een nieuw jasje

Bad Boys 4 komt eraan! Echter zal het vierde deel van deze populaire buddy-cop franchise er iets anders uitzien, aangezien een belangrijk personage gespeeld zal worden door een andere acteur.

Theresa Burnett
Het gaat hier om de rol van Theresa Burnett. Zij is de vrouw van het personage Marcus Burnett die in Bad Boys 4 wederom gespeeld zal worden door Martin Lawrence. Actrice Tasha Smith (The Corner, Empire) zal nu aan Lawrence's zijde schitteren als Theresa.

In de eerdere delen speelde Theresa Randle deze rol, maar zij heeft in de laatste jaren weinig geacteerd. Alleen voor Bad Boys for Life keerde Randle terug naar het grote doek, maar blijkbaar is de koek voor haar nu echt op.

Will Smith
Naast Martin Lawrence zal ook Will Smith terugkeren. Met Bad Boys 4 heeft Smith weer zijn eerste echte blockbuster te pakken na de beruchte klap in het gezicht van Chris Rock. De voorzitter van Sony Tony Rothman betreurt het incident, maar gelooft ook dat Smith een goed persoon is en zijn excuses oprecht was.

En daarmee is Bad Boys 4 officieel in de maak. Er is nog weinig bekend over het plot, maar de opnamen zijn inmiddels begonnen. Naast Lawrence en Smith is ook het Vlaamse regieduo Adil El Arbi en Bilall Fallah van Bad Boys for Life weer van de partij.



NieuwsFilm

meest populair