Marvel schijnt al op zoek te zijn naar een nieuwe Kang the Conqueror

Marvel schijnt al op zoek te zijn naar een nieuwe Kang the Conqueror

Is het einde nu al in zicht voor Jonathan Majors?

Jarenlang werd er naar Thanos opgebouwd in het MCU. De nieuwe grote schurk, Kang, zou normaalgesproken gespeeld worden door Jonathan Majors, maar komt het daar nog wel van?

Er doet nu al enige tijd een verhaal de ronde dat de Amerikaanse acteur zijn vriendin mishandeld zou hebben. Zij zou hem betrapt hebben terwijl hij berichtjes naar een andere dame aan het sturen was.

Toen zij hem hierop aansprak zou hij over de rooie zijn gegaan, haar geslagen hebben en bij de nek hebben gegrepen.

Wel of niet
De vraag is of dit hele verhaal natuurlijk klopt, maar de acteur werd wel gearresteerd. De advocaat van Majors liet al eerder weten dat de vriendin alles bij elkaar heeft gelogen en hier ook bewijs van zou bestaan.

De rechtbank was echter allesbehalve overtuigd met dit zogenaamde bewijs, wat naar verluidt enkel en alleen berichten zijn van het vermeende slachtoffer. Het ziet er dan ook niet goed uit voor Majors, die nog steeds niet van de problemen af is en misschien zelfs de bak in moet.

Marvel
Volgens de bekende website The Cosmic Circus houdt Marvel de situatie goed in de gaten. In het artikel staat dat het nieuwe Loki seizoen misschien wel vertraging op gaat lopen, aangezien Marvel eraan denkt om de serie aan te passen. Het zou namelijk kunnen dat ze Majors uit de serie willen werken.

Zo staat er: "Marvel en Disney hebben nog geen officiële beslissing genomen, maar meerdere bronnen geven aan dat ze al langzaam maar zeker zijn begonnen met hun zoektocht naar een nieuwe Kang the Conqueror". Misschien dat Loki dus al Majors laatste rol zal zijn in het MCU...

NieuwsFilm

meest populair