Adam Driver lijkt onze Mr. Fantastic in het Marvel Cinematic Universe te worden

Adam Driver lijkt onze Mr. Fantastic in het Marvel Cinematic Universe te worden

Een bekende primeurtjesjager is daar helemaal van overtuigd.

Adam Driver - Kylo Ren uit de laatste drie Star Wars-films - lijkt de rol van superheld Mr. Fantastic te hebben bemachtigd in het Marvel Cinematic Universe. Dat beweert de bekende primeurtjesjager MyTimeToShineHello, die een vrij betrouwbare reputatie heeft, op Twitter.

Heeft Marvel eindelijk de knoop doorgehakt en een acteur weten vast te leggen voor Fantastic Four? Daar lijkt het wel op.

Topacteur
Primeurtjesjager MyTimeToShineHello meldt nu dat Driver officieel is gecast als Reed Richards alias Mr. Fantastic. Hij werd al maandenlang getipt als mogelijke kandidaat.



Naast zijn rol in de Star Wars-films, speelde hij ook in sterke films als BlacKkKlansman (2018) en Marriage Story (2019). Driver staat dan ook bekend als topacteur.

Steun van fans
Aan de reacties onder fans te zien, kan de casting van Driver ook op steun van hen rekenen.

Geen onbelangrijke factor, want de eerdere pogingen om de Fantastic Four naar het witte doek te brengen werden niet bepaald warm onthaald.

Andere leden
De Fantastic Four - de eerste superheldenfamilie van Marvel - bestaat in de traditionele samenstelling uit: de lenige Reed Richards, het stenen gevaarte Ben Grimm, de onzichtbare Sue Storm en de vlammende Johnny Storm.

Onlangs werd bekend dat Marvel niemand minder dan Margot Robbie (Barbie) op het oog heeft voor de rol van Sue Storm.

Concrete geruchten voor de andere teamleden ontbreken echter.

NieuwsFilm

meest populair