'Guardians of the Galaxy'-trilogie is "gelijkwaardig aan Lord of the Rings"

'Guardians of the Galaxy'-trilogie is "gelijkwaardig aan Lord of the Rings"

Kumail Nanjiani is duidelijk een superfan.

Als je menig filmfanaat vraagt wat zijn of haar favoriete filmtrilogie is, dan krijg je waarschijnlijk Lord of the Rings te horen. Heel erg gek is dit niet, want de franchise van Peter Jackson is fantastisch. Toch vindt Marvel-acteur Kumail Nanjiani dat een andere trilogie zeker even goed is.

Nanjiani was natuurlijk te zien in Eternals, dus het is niet zo heel erg gek dat hij Marvel in het zonnetje zet. Misschien gaat hij wel echter iets té ver, want volgens hem is de Guardians of the Galaxy-trilogie even goed als die van Lord of the Rings.

Bericht
Zo schrijft de acteur op Twitter: "Guardians of the Galaxy 3 is echt een gigantische overwinning. Nu kunnen we zeggen dat we een andere perfecte trilogie hebben, die in het rijtje past tussen LOTR en Before Sunrise om er maar een paar te noemen".

"Het is de beste film van James Gunn en een van de allerbeste stripboek verfilmingen aller tijden. Ik kan er niet meer van houden!" Bekijk zijn originele bericht hieronder.



Reacties
Gunn reageerde zelf op het mooie compliment want zeg nu zelf, welke regisseur zou niet willen horen dat zijn werk kan tippen aan de iconische trilogie van Jackson? Toch was lang niet iedereen het met de bedenkelijke uitspraak van Nanjiani.

NieuwsFilm

meest populair