'Guardians 3' verklaart dit mysterie uit de eerste film

'Guardians 3' verklaart dit mysterie uit de eerste film

Waarom noemde Rocket zichzelf nooit Raccoon?

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is afgelopen week verschenen in de bioscoop. Dit laatste hoofdstuk in het verhaal van deze incarnatie van de groep wordt vooral geprezen om het emotionele verhaal van Rocket (Bradley Cooper). De film verklaart een belangrijk mysterie over het personage.

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Raccoon
Misschien is het je nooit opgevallen, maar Rocket Raccoon verwees in de voorgaande films nooit naar zichzelf als 'Raccoon'. Al jaren werd hij door vrijwel iedereen een wasbeer genoemd. Rocket heeft dit echter nooit erkend, omdat hij niet wist wat hij eigenlijk is, behalve het serienummer van de High Evolutionary en zijn zelfbedachte naam.

Aan het einde van de film redt hij een groepje kleine wasberen van de High Evolutionary. Zodra hij ziet wat ze zijn, accepteert hij zichzelf eindelijk als één. Vandaar dat hij zichzelf Rocket Raccoon verklaart aan het einde van Vol 3.

Nu te zien
Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nu te zien in de bioscoop. Hieronder kun je nog eens een stukje bekijken uit de film waarin Rocket en zijn vrienden hun namen verzinnen.


De film is het laatste deel in de trilogie van regisseur James Gunn, die onlangs is overgestapt naar DC als CEO en bezig is met een nieuwe Superman-film.

NieuwsFilm

meest populair