Brute showdown tussen Autobots en Maximals in 'Transformers: Rise of the Beasts'

Brute showdown tussen Autobots en Maximals in 'Transformers: Rise of the Beasts'

Nog een toffe clip voor de release van de film.

Transformers: Rise of the Beasts belooft een van de meest spectaculaire blockbusters van deze zomer te worden. De film introduceert een groot aantal nieuwe soorten Transformers, waaronder de Maximals onder leiding van Optimus Primal. Een nieuwe clip toont een confrontatie tussen de Maximals en de Autobots.

In de clip is er sprake van een impasse tussen Optimus Prime (Peter Cullen) en Optimus Primal (Ron Perlman).

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt als volgt:

"Terugkerend naar de actie en het spektakel dat 14 jaar geleden voor het eerst bioscoopbezoekers over de hele wereld veroverde met de originele Transformers, zal Transformers: Rise of the Beasts het publiek meenemen op een wereldavontuur uit de jaren 90 en de Maximals, Predacons en Terrorcons introduceren in de bestaande strijd op aarde tussen Autobots en Decepticons."

Impasse
In de onderstaande clip zien we een groot aantal van de Transformers die we zullen zien in de film. We naast Prime en Primal ook Mirage (Pete Davidson), Arcee (Liza Koshy), Wheeljack (Cristo Fernández), Cheetor en Rhinox (David Sobolov).


De film verschijnt op 8 juni in de Nederlandse bioscopen. De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert nieuwe menselijke hoofdpersonen Noah (Anthony Ramos) en Elena (Dominique Fishback)

NieuwsFilm

meest populair