Bevestigt 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' een solofilm voor deze "A-Hole"?

Bevestigt 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' een solofilm voor deze "A-Hole"?

Gaat Star-Lord verder zonder zijn team?

*Dit bericht bevat spoilers voor Guardians of the Galaxy Vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is helaas de laatste film in James Gunn's trilogie. Het is echter niet het einde voor de helden en het lijkt erop dat een van de Guardians mogelijk een eigen film krijgt.

Aan het einde van de film besluiten de Guardians om hun wegen te scheiden en hun eigen avonturen op te zoeken. Dit zou mogelijk kunnen leiden tot soloprojecten.

Star-Lord keert terug
In een van de laatste scènes zien we dat Peter Quill terugkeert naar aarde om wat tijd door te brengen met zijn opa. De scène eindigt met de boodschap "The Legendary Star-Lord zal terugkeren."

Het zou dus zomaar kunnen dat Chris Pratt een keer zijn eigen avontuur zal krijgen, zonder het team van Guardians aan zijn zeide.

Legendary Star-Lord
"Legendary Star-lord" verwijst naar een comicserie uit 2014, waarin Peter Quill enkele solo-avonturen beleeft. Deze verhalen zouden goed in een Disney+-serie kunnen passen.


Een andere mogelijkheid kan zijn dat we Star-Lord terug zullen zien in andere MCU-projecten, zoals Secret Wars en Kang Dynasty. Het zal niet de eerste keer zijn dat hij samenwerkt met de Avengers.



NieuwsFilm

meest populair