Nicolas Cage terug in 'Lord of War 2' en neemt 'John Wick 4'-schurk mee

Nicolas Cage terug in 'Lord of War 2' en neemt 'John Wick 4'-schurk mee

Lord of War krijgt een langverwacht vervolg.

Nicolas Cage en Bill Skarsgard zullen de hoofdrollen spelen in een langverwacht vervolg op de misdaadthriller Lord of War uit 2005. Het vervolg, getiteld Lords of War, volgt het personage Yuri Orlov (Cage) terwijl hij opnieuw de gevaarlijke wereld van wapenhandel betreedt.

In de film Lords of War ontdekt Yuri Orlov dat hij een zoon (Skarsgard) heeft die niet zijn fouten wil rechtzetten, maar wil overtreffen. Anton verkoopt wapens en verzamelt een huurlingenleger om te vechten in het Midden-Oosten. Rivaliteit gegarandeerd, zeker als er een aantrekkelijke vrouw bij komt.

Lord of War
Lord of War was een groot succes bij de release en scoort een dikke 7,6 op IMDB. De film volgde het personage van Cage terwijl hij een van 's werelds meest succesvolle wapenhandelaren werd.

Het vervolg zal weer worden geregisseerd door Andrew Niccol, die ook het script heeft geschreven voor beide films. Naast Lord of War was hij eerder verantwoordelijk voor Good Kill (2014) met Ethan Hawke en Anon (2018).

Nicolas Cage en Bill Skarsgard
Cage is een veelzijdig acteur die faam maakte in de jaren 90. Voor zijn optreden in Leaving Las Vegas ontving hij een Oscar. Recent was hij nog te zien in films als: The Unbearable Weight of Massive Talent en Renfield. Skarsgard is vooral bekend van zijn recente rol in John Wick 4 als de angstaanjagende Markies en als Pennywise in de It-films.

Bekijk hier de originele Lord of War trailer:


De bedoeling van Niccol is om te beginnen met filmen in de herfst van dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair