Disney maakt na vele jaren een vervolg op deze 'guilty pleasure'

Disney maakt na vele jaren een vervolg op deze 'guilty pleasure'

Er komt een tweede 'Freaky Friday' met Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis.

Disney heeft eindelijk groen licht gegeven aan een vervolg op Freaky Friday: de film uit 2003 waarin Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis van lichaam wisselen. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Freaky Friday draait om rijkeluismeisje Anna (Lohan). Ze heeft altijd ruzie met haar moeder Tess (Curtis). Tijdens een etentje bij een Chinees restaurant barst de bom opnieuw.

Levenslessen
De eigenaresse van het restaurant bedenkt vervolgens een list en geeft de twee een betoverd koekje. De volgende ochtend worden ze wakker in het lichaam van de ander.

Hoewel dit moeder en dochter de kans geeft om meer begrip te krijgen voor elkaar, willen ze deze verandering logischerwijs zo snel mogelijk terugdraaien.

Guilty pleasure
Freaky Friday staat bekend als cultklassieker en is voor fans een absolute 'guilty pleasure'. Ook was de film commercieel gewoon een succes: wereldwijd haalde deze maar liefst 160 miljoen dollar op.



Fans vragen dan ook al heel lang om een vervolgfilm. Ook Lohan en Curtis hebben meerdere keren in de media aangegeven open te staan voor een terugkeer. Disney heeft daar nu dus eindelijk gehoor aan geven.

NieuwsFilm

meest populair