Hollywood-hottie Sydney Sweeney in trailer 'Reality': binnenkort op HBO Max

De actrice is meer dan enkel en alleen een knap gezicht.

Er gaat bijna geen enkele week voorbij zonder dat Sydney Sweeney weer eens pikante kiekjes online zet. Je zou dus bijna vergeten dat ze ook best wel veel acteert. Nu komt de trailer voorbij van haar nieuwe film, genaamd Reality.

Sweeney kruipt in de huid van Reality Winner. Zij heeft een belangrijke positie bij de Amerikaanse inlichtingendienst, maar in 2016 lijkt het er op dat zij geheime overheidsinformatie van de NASA met de wereld deelt.

Gevolgen
Zo doet er een verhaal de ronde dat de Russen zich hebben bemoeit met de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Mocht Winner schuldig bevonden worden, dan kan ze jarenlang de gevangenis in gaan.

In de onderstaande trailer zien we hoe meerdere agenten haar volgen en ondervragen, in de hoop achter de waarheid te komen. Bekijk de beelden zelf hieronder.



HBO
Eind van de maand zal deze film op HBO Max te zien zijn. Dit is het filmdebuut van regisseur Tina Satter en dit blijkt een succes te zijn. Tot nu toe is de film sterk onthaald.

Sweeney zal de komende jaren sowieso veel te zien zijn, aangezien ze maar liefst 4 andere films op de agenda heeft staan.

NieuwsFilm

meest populair