Eerste reacties op 'Fast X': Jason Momoa is net 'The Joker'

Eerste reacties op 'Fast X': Jason Momoa is net 'The Joker'

Het tiende Saga-deel is goed ontvangen.

Gisteren hadden we al nieuws over de terugkeer van een bekend acteur in en de films die volgens na de tiende Fast & Furious-film Fast X. Hieronder lees je de eerste online reacties naar aanleiding van de wereldpremière in Rome.

Zoals altijd moet je dergelijke "eerste online reacties" met een korreltje zout nemen. Vaak zijn deze reacties gefocust op de goede dingen van de film. In de latere volledige recensies worden pas echt oordelen geveld.

Eerste reacties
Uiteraard wordt de F&F-film weer geprezen om de vele uitgebreide over-de-top actiescènes. Het meest wordt het optreden van Aquaman-acteur Jason Momoa bejubeld. De acteur speelt de rol van de slechterik Dante.

Dante wordt vergeleken met een andere bekende filmschurk, namelijk de Joker. "Hij is een opgewekte psychopaat, zijn rol is heerlijk. Samen met een verhaal dat vermijdt wat Fate of the Furious en F9 suf maakte, is Fast X een overwinning," meent Eric Eisenberg van Cinema Blend.

Binnenkort in de bioscoop
Lang hoef je niet op Fast X te wachten. Vanaf aankomende woensdag kun je de film in de Nederlandse bioscopen kijken. Hieronder een reeks eerste reactie op Twitter.







NieuwsFilm

meest populair