Neemt deze acteur het stokje over van Henry Cavill als de nieuwe Superman?

Neemt deze acteur het stokje over van Henry Cavill als de nieuwe Superman?

Misschien zijn ook Lex Luthor en Lois Lane gevonden!

DC fans waren behoorlijk teleurgesteld toen ze kregen te horen dat Henry Cavill niet terug zou keren als Superman. De superheld is natuurlijk een van de belangrijkste namen in DC, dus het is niet zo heel gek dat de nieuwe baas James Gunn snel een opvolger wil vinden. Het zou best kunnen dat hij deze nu gevonden heeft.

Enige tijd geleden kregen we te horen dat DC een hoofdrolspeler zocht voor de nieuwe Superman: Legacy. Nu blijkt het dat David Corenswet de meeste kans maakt op de rol, al zijn er nog twee andere acteurs 'in de race'. Hun namen zijn echter nog niet bekend.

Meer
De 29-jarige Corenswet draait nog niet zo heel lang mee in Hollywood, maar wist wel al hoge ogen te gooien in series als The Politician en We Own This City. Daar blijft het echter niet bij.

Blijkbaar maakt niemand minder dan Nicholas Hoult een grote kans om Lex Luthor te spelen. Ook schijnt het dat Sex Education-ster Emma Mackey misschien wel de nieuwe Lois Lane wordt. Deze rol kan echter ook nog naar Phoebe Dynevor, Rachel Brosnahan of Samara Weaving gaan.

Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen, dus hou FilmTotaal goed in de gaten voor meer nieuws.

NieuwsFilm

meest populair