Reusachtige achtervolging in de eerste clip uit 'Indiana Jones 5'

Reusachtige achtervolging in de eerste clip uit 'Indiana Jones 5'

We kunnen weer een spektakel verwachten!

Nog maar héél even geduld voor de allerlaatste Indiana Jones-film met Harrison Ford. Als we de trailers en beelden mogen geloven wordt dat weer een behoorlijk spektakel. Een nieuwe clip voert ons mee in de wereld van Indiana Jones and the Dial of Destiny met een zenuwslopende achtervolging.

Tijdens het filmfestival in Cannes (die vandaag van start is gegaan) zal het vijfde deel in de populaire avonturenreeks in première gaan. Wij moeten nog even wachten, want de film is pas eind juni te zien in de bioscoop.

Bloedstollende achtervolging
Omdat de film al snel in première gaat, is er een extra clip gedeeld van Dial of Destiny. Hierin zien we Harrison Ford als Indy en Phoebe Waller-Bridge in een bloedstollende achtervolging.

Bekijk de beelden hieronder:



Voor wie de beelden nogal nostalgisch aanvoelen zit niet verkeerd. Hoewel dit deel niet door Steven Spielberg is geregisseerd, heeft het wél het vertrouwde gevoel van de Indiana Jones-reeks.

Spielberg is fan
Spielberg is overigens fan van de nieuwe film, dat vertelde hij een tijd geleden tijdens een interview van Time 100 Summit. "Het is echt een goede Indiana Jones-film. Ik ben echt trots op wat de regisseur er mee heeft gedaan."



NieuwsFilm

meest populair