Netflix bevestigt verschijningsgdatum van 'Extraction 2' met 3 gave Chris Hemsworth-posters

Het vervolg waarschuwt je alvast jezelf klaar te mogen maken voor de rit van je leven.

Aankomende maand verschijnt dan eindelijk Extraction 2, het geanticipeerde vervolg op de verrassende Netflix-hit uit 2020.

Vorige maand verscheen al de eerste spectaculaire trailer, en nu deelt Netflix ook enkele eerste posters. Uiteraard keert acteur Chris Hemsworth (ondanks het einde van de eerste film) terug in zijn rol als Tyler Rake en neemt Sam Hargrave opnieuw plaats in de regiestoel.

Epische actiefilm
Niet alleen bevestigen de posters de releasedatum van 16 juni, maar ook laat Netflix het publiek weten dat er een nieuwe trailer aankomt. In een Tweet van Netflix Geek wordt daarnaast ook nog onthuld dat de drie posters onderdeel uitmaken van een wel 21 MINUTEN durende actiescène.


Single-take
De tweet lijkt te hinten naar een actiescène waar producenten Joe en Anthony Russo (Infinity War, Endgame) naar verwezen tijdens de promotietoer voor hun recente actieserie Citadel van Amazon Prime Video.

Op dat moment werd door de broeders Russo aangeduid dat het zou gaan om een 14 minuten durende actiescène die in één take opgenomen zou zijn. Nu lijkt het erop dat de scene iets langer blijkt te zijn dan gedacht, wat alleen maar positief is voor de kijker.

"Ik had geen stopwatch bij de hand, maar dat lijkt me behoorlijk nauwkeurig," aldus Joe Russo.

Gegarandeerd spektakel
Er is nog geen verhaal onthuld voor de film, maar volgens regisseur Sam Hargrave zal het leveren wat betreft de actie.

"We hebben vuistgevechten, achtervolgingen, explosies, treinen, helikopters," volgens de regisseur. "Het is de fantasie van een actiefan die tot leven komt. Tenminste, dat was het voor ons actieontwerpers."

Posters
Hoe je het ook wendt of keert, het zal dus gegarandeerd een epische film worden. Bekijk hieronder die drie gloednieuwe posters die zijn vrijgegeven voor de film.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

Extraction 2 is volgende maand al vanaf 16 juni te streamen op Netflix wereldwijd.



NieuwsFilm

meest populair