Chris Hemsworth knalt erop los in trailer voor 'Extraction 2'

Extraction 2 met Chris Hemsworth krijgt zijn eerste beelden.

Vandaag verschenen er al drie posters met hoofdrolspeler Chris Hemsworth voor de grote Netflix-film Extraction 2 op FilmTotaal. Nu hebben we gelijk al de eerste trailer voor de film die in juni op de streamer verschijnt.

De eerste film verscheen in 2020 en zou maar liefst 99 miljoen kijkers hebben getrokken in de eerste vier weken na de release. Het vervolg werd daarom ook snel aangekondigd.

Extraction 2
Gezien het einde van de eerste film zal Netflix en regisseur Sam Hargrave wel met een uitleg moeten komen hoe het mogelijk is dat Tyler Rake (Hemsworth) terugkeert in de film. Duidelijk is wel dat hij gelijk weer voor een nieuwe uitdaging komt te staan.

Het verhaal van Avengers: Infinity War-regisseur Joe Russo en Anthony Russo, gebaseerd op de graphic novel Ciudad van schrijver Ande Parks.

Midden juni
Golshifteh Farahani is ook opnieuw te zien en Daniel Bernhardt en Tinatin Dalakishvili hebben belangrijke nieuwe rollen in het tweede deel dat vanaf 16 juni op Netflix te zien is.


Wraak
Tyler krijgt de opdracht om een gezin te redden dat in de handen is gevallen van een Georgische gangster. Hij dringt binnen in een van 's werelds gevaarlijkste gevangenissen om hen te bevrijden.

Maar wanneer de situatie escaleert tijdens de reddingsoperatie en de gangster sterft in het heetst van de strijd, komt zijn even meedogenloze broer in actie. Hij spoort Rake en zijn team op in Sydney, vastbesloten om wraak te nemen.

NieuwsFilm

meest populair