Dit is volgens Arnold Schwarzenegger zijn meest ondergewaardeerde filmrol

Dit is volgens Arnold Schwarzenegger zijn meest ondergewaardeerde filmrol

De spierbundel weet waarom de film met de grond gelijk gemaakt werd.

Arnold Schwarzenegger heeft al heel wat topfilms gemaakt, maar volgens de spierbundel verdient een film van hem toch wel meer aandacht. Hier laat de acteur zich nu over uit.

Als je de naam Swarzenegger hoort denk je waarschijnlijk meteen aan Terminator, True Lies of Commando, maar de acteur vind het zelf jammer dat iedereen zijn Last Action Hero-film is vergeten.

Reactie
Schwarzenegger is op dit moment druk bezig met zijn nieuwste Netflix-serie, Fubar, in het zonnetje te zetten. Hij geeft dan ook de nodige interviews om deze serie te promoten, al blikte hij wel even terug op de geflopte Last Action Hero.

Zo zegt de acteur: "Dat is iets waar ik wel echt spijt van heb. De film werd al met de grond gelijk gemaakt voordat deze überhaupt uitkwam". Schwarzenegger weet wel waarom dit gebeurde.

Reden
Schwarzenegger zegt namelijk dat zijn film 'gesaboteerd' werd vanwege politieke redenen. Zo gaat hij verder: "Het was als het ware een politieke aanval. Ik was toen nog best veel betrokken in de politiek en werkte samen met George Bush, maar Bill Clinton won toen".

"Hier kwam 'Last Action Here' behoorlijk veel onder te lijden. Het was een erg goede film. Oké, hij was niet fantastisch, maar wel gewoon echt de moeite waard". Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair