Algemeen

Golden Globes afgelast

door FilmTotaal op 08.01.2008 om 12:30 in Algemeen
De 65e awardshow voor de uitreikingen van de Golden Globes, die ingepland stond voor komende zondag, gaat niet door. De prijzen zullen nog wel worden uitgereikt, maar dat zal niet veel verder gaan dan het via een persbericht bekendmaken van de winnaars. Reden voor de afgelasting is de staking van de Hollywood-schrijvers en de steun die ze daarvoor kregen van topacteurs en -actrices, waardoor de opkomst voor de uitreikingen minimaal zou zijn.

"We are all very disappointed that our traditional awards ceremony will not take place this year and that millions of viewers worldwide will be deprived of seeing many of their favorite stars celebrating 2007's outstanding achievements in motion pictures and television. We take some comfort, however, in knowing that this year's Golden Globe Award recipients will be announced on the date originally scheduled."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

Is dat nou nog niet afgelopen...als hier een staking langer dan een week duurt komt dat ik de krant..*wacht als er al een staking is komt die in de krant*

Geranimous

Avatar

Nou nou, afgelast is het niet hoor. De ceremonie is idd gereduceerd maar er wordt voor de bekendmaking van de winnaars een soort nieuws show uitgezonden met clips van de genomineerde acteur, films en series. Daarna wordt er in een persconferentie (wat toch heel wat anders is dan een persbericht) de winnaars bekend gemaakt. En daarna is er een soort acces hollywood achtige show waar de acteurs op de vele feestjes worden geïnterviewd.

Papigiulio

Avatar

Zowwww wat zal de organisatie een schade leiden, veel miljoenen aan omzet misgelopen, alleen door een staking. Daar ben je goed ziek van, maar goed geld hebben ze daar toch allemaal wel genoeg :P

Thiver

Avatar

Golden Globes go back to basic! :D Ben benieuwd of de Oscars er binnenkort ook aan moeten geloven...

nieuwslaatste nieuws

meest populair