Waarom Keanu Reeves perfect was (en is) als John Wick

Waarom Keanu Reeves perfect was (en is) als John Wick

De acteur ging behoorlijk ver voor zijn rol.

Keanu Reeves is de laatste jaren weer helemaal in in Hollywood. De acteur speelt namelijk al enkele jaren John Wick, een rol de in de ogen van de nodige filmfanaten zelfs beter is dan zijn rol in The Matrix-franchise. Misschien klopt dat ook wel.

Er zijn namelijk al vier John Wick-films geweest. Ondanks het feit dat het nog lang niet zeker is of het uberhaupt wel gaat komen van een vijfde deel, ziet Reeves dit zelf wel zitten (maar dan wel onder een enkele voorwaarde). Hij zal wel sowieso weer te zien zijn als Wick in de spin-off Ballerina.

Indruk
Goed nieuws dus voor zijn fans, die met smart uitkijken naar meer John Wick-avonturen. Heel erg gek is dit niet, want de acteur gaat behoorlijk ver voor zijn rol. Maar liefst 95% van alle John Wick-vechtscènes neemt Reeves zelf op.

Dat niet alleen. De acteur besloot drie maanden lang keihard te trainen. Zo ging hij niet alleen op Judo-les, ook had hij een eigen Jiu Jitsu-leraar. Ook leerde hij hoe hij verschillende wapens moest gebruiken en deed hij aan autoracen.

Resultaat
Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Alle vier de films waren grote successen maar de vierde film was misschien wel de grootste hit. Bekijk hieronder nog eens een gave scène van Reeves, die in de onderstaande beelden alles zelf doet.



NieuwsFilm

meest populair