Algemeen

Ook Engelse Cloverfield-viral

door FilmTotaal op 08.01.2008 om 12:33 in Algemeen
Na de nieuwsuitzendingen van gisteren in het Italiaans, Duits en Spaans, nu ook alarmerende berichten in het Engels...8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

Hehe tof, wel een beetje jammer dat de animatie van dat zinkende platform echt heel erg slecht is..

had nog niet gezien dat die dingen ook echt uit het water schoten, zoals eerder gezegd: goede marketingSmiley face

Mcjansen

Avatar

Deed me gelijk denken aan die slechte CGI van dat neerstortende achtbaantreintje uit FD3

The Watcher

Avatar

Misschien ziet zo'n instortend olieplatform er op een groot bioscoopscherm beter uit dan op het blokkerige internet...
Of deze CGI is alleen maar gemaakt voor de reclames (wat ik hoop, de film lijkt me tof)

geertvdheide

Avatar

De CGI is inderdaad niet bijzonder sterk. De camerabeweging is wel realistisch, maar de instorting had echt beter gekund. Heeft waarschijnlijk met budget te maken, voor zo'n viral is misschien niet al te veel geld beschikbaar.

jazzthieve

Avatar

Dit is gewoon voor reclame en zal nooit op het groot scherm getoond worden, net zoals al die news-reporter videos van Independence Day, zelfde reclamstrategie op deze film.

THX 1138

Avatar

Wat een sneue reacties op zo'n grandioos staaltje marketing. Alsof er überhaupt enig referentiemateriaal bestaat van olieboorplatforms die ergens door omlaag gesleurd worden. Valt dus nauwelijks iets zinnigs over te zeggen of het goed of slecht oogt (en dat blijkt maar weer). Wel is het geniaal vette promotie allemaal.

Diedo

Avatar

Tuurlijk kun je daar iets zinnigs over zeggen, net zoals je een oordeel mocht hebben over de special effects in Jurassic Park. Terwijl wij toch allemaal echt geen dinosaurus hebben gezien. Zoals geertvdheide terecht opmerkt is de motion tracking erg goed, maar is de animatie van de instorting een stuk minder. Ziet er nogal versimpeld uit. De shading en texturing zijn eveneens minder overtuigend.
Verder heb je gelijk hoor; prima marketing.

Axeqlusive

Avatar

Wellicht is het ook wel versimpeld door het feit dat er anders mensen zijn die dit filmpje door krijgen van familie en vrienden en er even vergeten wordt dat het marketing is, en mensen het aannemen als iets echts.

Maar een ingeving.

NieuwsFilm

meest populair