Behoorlijk opvallend blondje verovert Netflix nu helemaal

Behoorlijk opvallend blondje verovert Netflix nu helemaal

Na Pamela Anderson heeft nu ook Anna Nicole Smith een eigen docu.

Even geleden wist de sekssymbool Pamela Anderson heel wat kijkers te trekken op Netflix met haar docu Pamela, a love story. De streamer komt nu met een docu over Anna Nicole Smith, een ander blond sekssymbool uit de jaren 90.

Die docu heeft Anna Nicole Smith: You Don't Know Me en deze verscheen deze week op de streamer. De docu staat gelijk op de tweede plaats in de Netflix Top 10. De streamer omschrijft You Don't Know Me als "intrigerend" en "intiem".

Wisselend ontvangen
Waar Pamela, a love story ijzersterk werd ontvangen, doet Anna Nicole Smith: You Don't Know Me het duidelijk minder. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op slechts 31 procent en de IMDb komt niet verder dan een 6,5/10.

"Fijn dat deze kundig gemaakte documentaire op een fatsoenlijke manier de waarheid onthuld en een eerlijk beeld van Anna Nicole Smith schept. Maar wat had deze vrouw nou eigenlijk gepresteerd om het te rechtvaardigen om toen en zelfs nu nog zoveel aandacht verdient?" concludeert Terence Shea onder meer in zijn FilmTotaal-recensie met drie sterren.

Nu op Netflix
Wil de docu graag even aanzetten, dan vind je die nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair