5,9 details

  • 116 Min
  • Documentaire
  • Biografie
  • Verenigde Staten
116 Min Verenigde Staten

Deze documentaire onderzoekt het leven, de dood en de geheimen van Vickie Lynn Hogan - beter bekend als model en actrice Anna Nicole Smith. Vanaf haar eerste verschijning in Playboy, in 1992, was Anna Nicole's duizelingwekkende klim de essentie van de Amerikaanse droom, die tot een tragisch einde kwam met haar vroegtijdige overlijden in 2007. Met toegang tot nooit eerder vertoonde beelden, thuisvideo's en interviews met sleutelfiguren die zich tot nu toe niet hebben uitgesproken, onthult de film nieuwe inzichten in het verhaal van de typische blondine die bijna niemand echt kende.

Regie
Ursula Macfarlane
Cast
Anna Nicole Smith.
Release
16.05.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Ursula Macfarlane | Speelduur: 116 minuten | Jaar: 2023

Ik kan me de grap nog herinneren als de dag van gisteren, Jay Leno's monoloog tijdens The Tonight Show: "Anna Nicole Smith and her husband have safe sex. He gets her something from the safe, they have sex". Getrouwd zijn met een bejaarde miljardair, dat is waar de seksbom uit Naked Gun 33 1/3: The Final Insult om bekend stond. Niet haar modellen- of acteerwerk. En natuurlijk moest ze dan wel een golddigger zijn. Deze documentaire over haar lijkt daar opheldering over te geven. Maar, is het verstandig om dit soort mensen überhaupt de aandacht te geven?

Anna Nicole Smith trok direct de aandacht toen het modemerk Guess haar toevoegde aan hun reclamecampagne, een blikvanger tussen meerdere sterren onder de modellenelite. Haar beroemdheid kwam in een versnelling met de hulp van Playboy en Hollywood. Maar de roddelpers ging pas echt uit zijn dak toen ze in het huwelijk trad met een stokoude rijkaard. Anna Nicole Smith: You Don't Know Me laat zien hoe ze op dat punt kwam en wat er daarna gebeurde tot aan haar dood op negenendertigjarige leeftijd. Deze recensie bevat spoilers.

alle artikelen (1)

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me

acties