Deze spannende thriller op Netflix wordt sterk bekeken

De thriller Faithfully Yours vindt zijn plekje hoog in de Netflix Top 10.


De Nederlandse thriller Faithfully Yours verscheen vorig jaar december in de Nederlandse bioscopen en Bracha van Doesburgh en Elise Schaap wisten (financieel) te overtuigen. Nu staat de thriller hoog in de Netflix Top 10.

Faithfully Yours komt van regisseur André van Duren (De Helleveeg, De Bende van Oss) en Netflix omschrijft de film als "psychologisch" en "spanned" en je ziet ook rollen voor Nasrdin Dchar en Gijs Naber.

Erg wisselend ontvangen
Op Moviemeter staat Faithfully Yours op een redelijke 2,9/5 en de IMDb noteert een degelijke 6,0 na bijna 900 stemmen. FilmTotaal-recensent Zadok Samson is met 1 ster keihard over de film:

"Een dom verhaal met domme personages is ergerlijk genoeg. Maar kom dan niet aanzetten met zogenaamde filosofische wijsheden die de indruk van diepgang moeten geven, om de ellende af te maken met een stompzinnige finale."

Nu op Netflix
Wil je Faithfully Yours een kans geven, dan vind je thriller nu hier op Netflix.


Bodil en Isabel nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen.

Isabel vermist
Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

NieuwsFilm

meest populair