Nike lanceert coole Air Jordans voor 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Nike lanceert coole Air Jordans voor 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Het schoenenmerk heeft een bijzondere samenwerking te pakken

Het populaire schoenenmerk Nike heeft zijn gloednieuwe Air Jordans op wel een hele bijzondere manier gelanceerd. Het merk heeft namelijk een speciale samenwerking met de nieuwe Spider-Man: Across the Spider-Verse.

In een Instagramvideo van Air Jordan Jumpman is de nieuwste reclame van de nieuwe Air Jordans te zien. Op een billboard op Times Square zijn de nieuwe schoenen te zien in een speciaal Spider-Verse-jasje.

Air Jordan 1 High OG
De naam van de nieuwe schoen is een hele mond vol. Hij heet namelijk de 'Air Jordan 1 High OG Spider-Man: Across the Spider-Verse'. De sneakers staan volledig in het teken van de nieuwe film Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Fans van de eerste film Spider-Man: Into the Spider-Verse zullen de stijl van de schoen wel herkennen. Met het rood-wit-zwarte kleurenpatroon en de kleurrijke cirkels wordt de animatiestijl van de film nagebootst.

Langverwacht vervolg
Deze samenwerking is natuurlijk niet alleen goede promotie voor de nieuwe sneakers, maar ook voor de film Spider-Man: Across the Spider-Verse die vanaf 1 juni te zien is in de bioscoop.


De Air Jordan 1 High OG Spider-Man: Across the Spider-Verse is vanaf 20 mei online verkrijgbaar. Spider-Man: Across the Spider-Verse is vanaf 1 juni te zien in de bioscoop.

Bekijk hieronder alvast de trailer:



NieuwsFilm

meest populair