Marvel Studios wil naar verluidt Emma Stone als Sue Storm in 'Fantastic Four'

Marvel Studios wil naar verluidt Emma Stone als Sue Storm in 'Fantastic Four'

Weer een nieuw gerucht of komt deze ook echt uit?

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt dan weet je vast en zeker wel dat Marvel met een Fantastic Four-film komt. Een acteur voor de blockbuster is nog niet bevestigd, maar nu wordt wel weer een andere grote naam genoemd.

Het gaat hier om niemand minder dan Emma Stone, o.a. bekend van La La Land en een andere superheldenfilm, namelijk The Amazing Spider-Man, waarin ze te zien was als Gwen Stacy. Nu lijkt het er dus op dat ze opnieuw een superheldenfilm zou kunnen maken en nu zelf ook als superheldin te zien zou zijn.

Rol
Het gerucht dat nu de ronde doet is dat Stone de rol van Invisible Woman aangeboden heeft gekregen. Ook wordt er gemeld dat Stone wel interesse had, maar teveel vroeg. Marvel zou nu dan ook op zoek gaan naar andere namen, maar mochten ze niemand vinden, dan schijnt het dat Stone het nog steeds zou willen doen.

Of het er ook echt van gaat komen dat is nog maar de vraag. Buiten Stone werden ook al Margot Robbie, Mila Kunis en Adam Driver genoemd. Vooral laatstgenoemde zou al bijna zo goed als zeker zijn van een rol in de blockbuster, maar er is nog geen officiële bevestiging.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook Daveed Diggs, o.a. bekend van Hamilton en The Little Mermaid, schijnt gecontacteerd te zijn door Marvel. Zij zien in hem de perfecte Ben Grimm/The Thing. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair