'Batman Returns, Again!' in gave nieuwe beelden 'The Flash'

'Batman Returns, Again!' in gave nieuwe beelden 'The Flash'

Een oude favoriet keert terug in zijn iconische rol als Batman

De langverwachte superheldenfilm The Flash verschijnt over een maand eindelijk in de bioscoop. Zoals we al een tijdje weten, is er een speciaal plekje in de film gereserveerd voor nog een andere iconische superheld: Batman. Deze nieuwe beelden beloven dan ook een heerlijk stukje nostalgie.

In nieuwe beelden van de film die deze week zijn uitgekomen, krijgen we een uitgebreide blik op de terugkeer van niemand minder dan Michael Keaton in de iconische rol.

Keatons Batman-comeback
Het is niet alleen de rol van Beetlejuice waar Michael Keaton weer in mag stappen binnenkort. Hij trekt voor de aankomende film van DC Studios The Flash het beroemde Batman-pak weer met liefde aan.

De nieuwe beelden van Keatons comeback als deze geliefde superheld zal dan ook genoeg nostalgische gevoelens oproepen.

Geen Flash zonder Batman?
De makers van de film laten weten dolenthousiast te zijn over Keatons terugkeer in de rol. Zo vertelt regisseur van de film Andy Muschietti: "Het idee om Michael Keaton terug te brengen als Batman was erg spannend voor me want ik zag de Batman-films in de bioscoop toen ik tiener was."

Ook de producente van de film benadrukte Keatons invloed op de film. Zij vertelt: "Dat was een van de dingen die ten grondslag lag van de beslissing om 'The Flash' te maken. Het feit dat we Michael Keaton terug konden brengen als Tim Burton's Batman."

Release
Voor de release van de film hoeven we gelukkig niet lang meer te wachten. The Flash is namelijk vanaf 15 juni te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.


NieuwsFilm

meest populair