Jennifer Lawrence laat vanwege al haar kledingbloopers behoorlijk wat lichaam zien

Jennifer Lawrence laat vanwege al haar kledingbloopers behoorlijk wat lichaam zien

De actrice kent de nodige flaters.

De laatste tijd komen er wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over actrices die grote kledingbloopers hebben meegemaakt. Cara Delevingne liet iets meer zien dan de bedoeling was en Emma Watson had niet een maar twee blunders met haar jurk. Jennifer Lawrence spant echter toch wel de kroon.

Niet alleen is de actrice een van de bekendste en grootste namen in Hollywood, ze komt ook regelmatig in het nieuws vanwege al haar kledingfoutjes. Een van de eerste was alweer bijna 10 jaar geleden, tijdens een evenement om Hunger Games: Mockinjay - Part 1 te promoten.

Oeps...
Helaas verliep dit niet helemaal zoals gehoopt. Lawrence droeg een stijlvolle witte jurk, maar deze werd toch heel wat minder stijlvol toen deze uit elkaar begon te vallen. De rest van de avond moest de actrice deze dan ook vasthouden om niet al te veel prijs te geven.

Daar blijft het niet bij. Toen Lawrence in 2013 de SAW Award voor beste actrice in ontvangst mocht nemen, tilde ze haar jurk op om het podium op te klauteren. Ze tilde haar kleedje echter iets te ver op, waardoor ze meer liet zien dan het de bedoeling was. Ook hier werden natuurlijk foto's van gemaakt.

Onhandig
Lawrence komt sowieso wel af en toe ietwat onhandig over. Toen ze haar Oscar in ontvangst mocht nemen viel ze ook over jaar jurk. Hier bestaat ook een videootje van. Deze is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair