Bizar ontwerp: Nebula uit 'Guardians of the Galaxy' met dikke bos haar

Bizar ontwerp: Nebula uit 'Guardians of the Galaxy' met dikke bos haar

James Gunn heeft met het idee gespeeld om Nebula haar te geven in de derde film.

Regisseur James Gunn heeft met het idee gespeeld om de blauwe cyborg Nebula haar te geven in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dat blijkt uit een concepttekening die de bekende Marvel-tekenaar Andy Park heeft gedeeld op Twitter.

Nebula (gespeeld door Doctor Who-actrice Karen Gillan) begon ooit als tegenstander van de Guardians of the Galaxy, maar is inmiddels uitgegroeid tot volwaardig lid van deze groep intergalactische buitenbeetjes.

Verkenningsfase
Concepttekenaar Andy Park heeft nu een van zijn ontwerpen gedeeld die hij voor de derde film heeft gemaakt. Daarop ziet Nebula er anders uit dan in de daadwerkelijke film.

"Het leuke aan het maken van concepttekeningen is dat je veel verschillende mogelijkheden [voor de personages en film qua design] kunt verkennen", schrijft Park op Twitter.

Lekker wild
Regisseur James Gunn wilde volgens Park meerdere opties voor de look van Nebula verkennen. "James wilde de mechanica rondom haar ogen verminderen en heeft ook met idee gespeeld om Nebula haar te geven".

Over de ontwikkeling van Nebula zegt Park het volgende: "Ik vind het een enorme eer om onderdeel uit te hebben maken van de ontwikkeling van dit personage: vanaf de eerste film tot nu".



NieuwsFilm

meest populair