Marvel wil meer Kang the Conquerer laten zien, maar is dat nog wel mogelijk nu?

Marvel wil meer Kang the Conquerer laten zien, maar is dat nog wel mogelijk nu?

Jonathan Majors verkeert al enige tijd in heet water.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen over acteur Jonathan Majors. De acteur zou normaal gesproken de nieuwe grote schurk van het MCU spelen, namelijk Kang the Conqueror, maar gaat het hier nog wel van komen na zijn recente schandaal?

De Amerikaanse acteur zou namelijk zijn vriendin mishandeld hebben. Zij zou hem betrapt hebben terwijl hij berichtjes naar een andere dame aan het sturen was. Majors vond het blijkbaar niet zo fijn dat zij hierachter kwam. Vervolgens zou hij haar een klap hebben verkocht en bij de nek hebben vastgegrepen. Als gevolg hiervan werd hij gearresteerd.

Impact
Ondanks het feit dat de advocaat van de acteur zei dat dit verhaal niet klopte, leek de rechter Majors en zijn team niet te geloven, waardoor het wel eens slecht voor hem zou kunnen aflopen. Recente verhalen geven nu echter weer iets anders aan.

Majors werd namelijk de laatste tijd weer vaker gespot met zijn vriendin en de twee lijken het gewoon nog goed met elkaar te kunnen vinden. Dat niet alleen. Marvel was zou onder de indruk van zijn Kang prestatie dat ze hem juist meer werk willen geven.

Rol
Volgens Joanna Robinson, de schrijfster van het boek MCU: The Reign of Marvel Studios, was het niet de bedoeling om Kang zo'n belangrijke rol te geven, maar dat de acteur zo sterk en overtuigend was in voornamelijk Loki dat hij dus meer te doen krijgt.

Zo zegt Robinson: "Iemand bij Marvel heeft mij verteld dat Kang niet zoveel te doen zou krijgen, maar omdat Majors het zo goed deed tijdens 'Quantumania' en 'Loki' zijn ze van gedachten veranderd. Ze willen met hem door en zien in hem de perfecte schurk om de komende jaren op door te bouwen".

Toekomst
Robinson weet wel dat de rechtszaak, die volgende maand plaatsvindt, misschien wel eens roet in het eten kan gooien. Zo gaat ze verder: "Dat is zeker een probleem. Marvel heeft ook alles ingezet op Majors, misschien nog wel meer dan met Downey Jr. als Iron Man en Brolin als Thanos".

"Alle films bouwen nu op naar het 'Kang Dynasty', dus bijna alles hangt af van een enkele persoon. Ik blijf allerlei verschillende verhalen horen. Dan wordt hij wel weer vervangen, dan weer niet... We kunnen nu alleen maar afwachten". Na de rechtszaak (van 13 juni) zal er zeker meer informatie volgen.

Bekijk hieronder een scène van Loki.



NieuwsFilm

meest populair