Deze vergeten komedie scoort op Netflix nu opeens flink wat bekijks

De komedie The Perfect Man in de Netflix Top 10.


Soms duiken er films op in de Netflix Top 10 die je niet in die lijst zou verwachten. Nu staat de romantische komedie The Perfect Man bij de tien best bekeken films.

De film uit 2005 van regisseur Mark Rosman (A Cinderella Story) zal niet een titel zijn die veel mensen zich herinneren. Toch zijn er enkele bekende(re) namen te zien met onder meer Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth en Ben Feldman.

Een enkele ster
De ontvangst van de film, door Netflix omschreven als "charmant, feelgood" en "voor het gehele gezin", is niet bepaald sterk. De Tomatometer komt tot slechts 6 procent op Rotten Tomatoes.

FilmTotaal-recensent Kenji Stamet kwam tot slechts 1 ster: "The Perfect Man is zo'n gemakzuchtig, karakterloos product dat je je er niet eens kwaad over kunt maken."

Nu op Netflix
Laat jij je niet leiden door de mening van anderen en wil jij de komedie een kans geven, dan vind je The Perfect Man nu hier op Netflix.


Een tiener wil haar alleenstaande moeder meer zelfvertrouwen geven door net te doen alsof de knappe oom van haar vriend een geheime aanbidder is.

NieuwsFilm