3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.


Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

American Made (2017)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, e.a. | Kijk direct
Commercieel piloot Barry Seal casht af en toe wat bij door een partijtje sigaren mee te smokkelen. Daardoor komt hij op de radar van de CIA te staan, die hem rekruteert als informant. Ondertussen smokkelt hij echter ook cocaïne voor drugsbaron Pablo Escobar. Zijn dubbelspel lukt aardig, maar dan gaat het gruwelijk mis.Licorice Pizza (2021)
Regie: Paul Thomas Anderson | Cast: Cooper Hoffman, Alana Haim, Bradley Cooper, e.a. | Kijk direct
Los Angeles, 1973. De vijftienjarige Gary is een ondernemende jongeman. De tien jaar oudere Alana lijkt totaal niet op hem. Wanneer Gary haar voor het eerst ziet, is hij op slag verliefd. Hij nodigt Alana uit voor een drankje en tot zijn verbazing gaat ze akkoord. Niet als date, maar omdat ze gefascineerd is door zijn ideeën. Toch leidt die avond al snel tot meer.Umma (2022)
Regie: Iris K. Shim | Cast: Sandra Oh, Fivel Stewart, Dermot Mulroney, e.a. | Kijk direct
De Koreaanse Amanda leidt met haar tienerdochter Chris een rustig en eenvoudig leven op een Amerikaanse boerderij. Hun rust wordt verstoord wanneer een oom van Amanda uit Korea plots voor de deur staat met een koffer. Hij vertelt dat Amanda's moeder, van wie ze totaal vervreemd was, is overleden. Vanaf dan wordt Amanda achtervolgd door de angst net als haar doodenge moeder te worden.NieuwsFilm