Komt er dan toch nog wel een vervolg op 'Indiana Jones'?

Komt er dan toch nog wel een vervolg op 'Indiana Jones'?

Film nummer vijf in de reeks is aanstaande, maar een vervolg op het verhaal van Indiana Jones is niet uit te sluiten.

Veel mensen gaan er vanuit dat Indiana Jones 5 de laatste is in de filmreeks, maar een vervolg van de filmreeks is niet uit te sluiten. Tenminste, als we producer Kathleen Kennedy moeten geloven.

Hoofdrolspeler Harrison Ford heeft al laten weten zelf in ieder geval te stoppen als de wereldberoemde avonturier in de film. "Het is Harrisons laatste bijdrage ja, maar dat betekent niet dat we niet naar het vervolg van de franchise kijken", aldus Kennedy in de Dagobah Dispatch podcast.

Opvolger Ford
Het kan dus zijn dat Indiana Jones helemaal niet stopt. Hoe dat er dan uit komt te zien is niet duidelijk. "Ik weet het allemaal niet precies", gaat Kennedy verder. "Maar als we zoiets zouden doen kan het bijvoorbeeld zijn in de vorm van een televisieserie."

Een opvolger voor Ford lijkt echter geen optie te zijn. "Hij is zo specifiek en uniek in deze rol. Dat zouden we nooit doen. En daar is regisseur Steven Spielberg het mee eens."

Release
Indiana Jones 5 verschijnt op 28 juni in de bioscoop. De vier eerdere films zijn later deze maand te streamen op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair