'Barbie' en 'Oppenheimer' die uitkomen op dezelfde dag? Matt Damon heeft dé oplossing

De acteur maakt zich niet veel zorgen.


Dit jaar komen er de nodige blockbusters uit, maar de twee grootste titels nemen het tegen elkaar op. Het gaat hier om Barbie en Oppenheimer. Matt Damon is in laatstgenoemde te zien maar maakt zich niet erg veel zorgen over de stand van zaken.

Tijdens een recent interview werd Damon gezegd dat beide films vanaf 21 juli in de bioscoop draaien. Zijn reactie was toen als volgt: "Ah dat is de eerste keer dat ik dit hoor! Daar wist ik eerlijk gezegd nog niet eens vanaf".

Geen zorgen
Toch maakt de acteur zich niet erg veel zorgen. Zo vervolgt Damon: "Mensen kunnen makkelijk twee films op een weekend zien, zolang Oppenheimer daar maar bij hoort!"

Ook werd hij gevraagd welke film hij gaat kijken dat weekend met zijn gezin. Damon kwam toen met een tactisch antwoord: "Dat moet ik aan ze vragen, maar ik denk dat het er toch wel twee worden".

Oppenheimer
De nieuwe Christopher Nolan-film gaat over de wetenschapper J. Robert Oppenheimer, de uitvinder van de atoombom. Mocht je de trailer van de blockbuster gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.NieuwsFilm

meest populair