3 gave zombiefilms om vanavond te kijken

De levende doden zorgen voor een geweldige filmavond.


Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie zombiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Army of the Dead (2021)
Regie: Zack Snyder | Cast: Dave Bautista, Ella Purnell, Matthias Schweighöfer, e.a. | Te zien op: Netflix
Na het uitbreken van een zombieplaag, wist de mensheid de levende doden met succes te verdrijven naar het met betonmuren omringde Las Vegas. Een groep huurlingen wordt door een miljardair gevraagd om naar de gokstad te gaan om daar de achtergebleven kluisinhoud van een casino te stelen. Een gevaarlijke missie.Zombieland: Double Tap (2019)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg, e.a. | Te zien op: Videoland
Columbus, Tallahasse, Wichita en Little Rock, zombiekillers van beroep, bevinden zich nog altijd te midden van alle zombiechaos en moeten het nu opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies en een groep rebelse overlevenden. De overlevingstocht van het viertal leidt onder meer naar het Witte Huis.Train to Busan (2016)
Regie: Sang-ho Yeon | Cast: Yoo Gong, Soo-an Kim, Yu-mi Jeong, e.a. | Te huur via: Google Play
Zakenman Seok-woo, die behoorlijk aan zijn werk verslaafd is, moet zijn dochtertje Su-an naar haar moeder in Busan brengen. Daarvoor pakken de twee de hogesnelheidstrein vanuit Seoul. Tegelijk breekt er een virus uit dat mensen in zombies verandert. Net voor vertrek stapt er een geïnfecteerd meisje in. Zij verandert al snel in een zombie en valt iemand aan, waardoor ook in de trein niemand meer veilig is.NieuwsFilm