De Batman van Michael Keaton maakte grootse entree in eerste clip 'The Flash'

De acteur keert eindelijk weer terug voor een van zijn meest iconische rollen!


De nodige filmfanaten kunnen niet wachten op The Flash. Heel erg gek is dit niet, want niet alleen ziet de DC-blockbuster er erg goed uit, er zitten ook behoorlijk wat superhelden in. Een naam zal echter toch wel de meeste aandacht vergaren.

Natuurlijk is de hoofdrol weggelegd voor Ezra Miller, maar daar blijft het niet bij. Niet alleen krijgen we de nieuwe Supergirl te zien (Sasha Calle), ook keert superschurk Zod (Michael Shannon) en Batman (Ben Affleck) terug. Laatstgenoemde is echter niet de enige Batman in de film.

Michael Keaton
Niemand minder dan Michael Keaton zal namelijk ook weer te zien zijn als Batman. Dit is iets waar enorm veel fans naar uitkijken, aangezien Keaton de laatste keer als de geliefde superheld te zien was in Batman Returns in 1992.

Nu, meer dan 30 jaar later, keert hij dus terug. Niet zo heel gek dus, dat hier veel aandacht naar uitgaat en dat regisseur Andy Muschietti dit zo goed mogelijk in beeld wil brengen. Dat lijkt echter wel goed te komen als we kijken naar de onderstaande clip.

Terugkeer
In de onderstaande clip zien we we beide Barry Allens door de Batcave lopen wanneer Batman zichzelf vertoont. Wat fans ook op prijs stellen is dat we de soundtrack van Danny Elfman te horen krijgen, die ook al die jaren geleden de muziek verzorgde voor de Batman-films met Keaton.

Bekijk de gave beelden hieronder zelf!NieuwsFilm

meest populair