Het kleedje van Bond-girl Alessandra Ambrosio gaat iets te ver open tijdens fotoshoot

Toch ging ze gewoon door met de sessie.

Door redactie
Actrices en modellen proberen op menig rode loper behoorlijk op te vallen door speciale kleding te dragen. Soms gaan ze voor een uitdagende of spannende jurk, maar daardoor laten ze soms ook iets meer zien dat het de bedoeling is. Daar weet Alessandra Ambrosio alles vanaf.

Misschien komt de naam je niet zo heel bekend voor, maar Ambrosio is toch een grote naam, vooral in de modewereld. De Braziliaanse schoonheid brak al op jonge leeftijd als model door en wordt voor het ene na het andere grote evenement gevraagd.

Carrière
Ze werkt dan ook samen met menig topmerk, maar daar blijft het niet bij. Ambrosio was ook al te zien in de nodige blockbusters. Zo wist ze bijvoorbeeld kleine rolletjes te bemachtigen in Casino Royale en Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows.

Wel speelde ze een grote rol in Daddy's Home, waarin ze te zien was als Karen. Deze film met o.a. Will Ferrell en Mark Wahlberg werd goed genoeg onthaald voor een vervolg, waarvoor Ambrosio ook weer terugkeerde.

Model
Toch houdt Ambrioso zich voornamelijk bezig met modellenwerk, maar in 2016 ging ze toch even behoorlijk de mist in. Tijdens een fotoshoot om reclame te maken voor een parfum had ze een klein en kort jurkje aan, waar ze iets teveel mee prijs gaf...

Tijdens de foto sessie hing haar jurkje iets te ver open, waardoor Ambrioso een van haar borsten liet zien. Ondanks het feit dat ze dit snel doorhad, werden hier foto's van genomen die binnen de kortste keren op het internet de ronde deden. Deze zijn hier terug te zien.

NieuwsFilm

meest populair