Jane Fonda haalt uit naar Robert Redford: "Hij heeft een probleem met vrouwen"

De actrice haalt uit naar haar 'voormalige vlam'.

Door redactie
Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jackie Brown-actrice Bridget Fonda, die vandaag de dag onherkenbaar is. Nu is een ander bekend familielid aan de beurt. Tijdens een recent interview haalt Jane Fonda namelijk hard uit naar niemand minder dan Robert Redford.

Tijdens een interview op het Cannes filmfestival liet de 85-jarige Fonda zich uit over de 86-jarige Redford. De twee hebben al vaker samengewerkt. Zo waren ze beiden te zien in Barefoot in the Park en The Electric Horseman.

Geschiedenis
Sterker nog, op een bepaald moment had Fonda zelfs een oogje laten vallen op Redford, maar dat betekent niet dat hij altijd even leuk was om mee te werken. Volgens de tweevoudige Oscarwinnares kon de acteur zich behoorlijk vervelend gedragen, voornamelijk naar vrouwen toe.

Zo zegt Fonda nu: "Wij hebben vaker kusscènes samen moeten opnemen, maar daar was hij absoluut geen fan van. Ik heb hem dit nooit gezegd, maar elke keer als dit moest gebeuren was hij in een slechte bui. Ik dacht altijd dat dit door mij kwam".

Vrouwen
Fonda vervolgt: "Hij is een goede persoon hoor, maar hij heeft gewoon een probleem met vrouwen". Wat de actrice hier precies mee bedoelt is onduidelijk, want ze laat zich er verder niet over uit.

Wel heeft ze nog een compliment voor hem toen ze samenwerkten in 2017 aan Our Souls at Night, aangezien hij wel grappig was: "Soms kwam hij drie uur te laat aan en dan ook nog met een slecht humeur, maar toen wist ik dat het niet mijn fout was. We hebben het toen toch heel goed samen naar de zin gehad".

NieuwsFilm

meest populair