De horrorverrassing van het jaar scoort een bijna perfecte score op Rotten Tomatoes

'Influencer' schijnt er goed te zijn.


Elk jaar komen er weer de nodige horrorfilms uit, maar misschien dat de beste griezelfilm van het jaar al bekend is. Influencer krijgt voorlopig alleen maar goede recensies en heeft op Rotten Tomatoes zelfs bijna een perfecte score!

De film vertelt het verhaal van de sociale media-influencer Madison. Op Instagram doet zij het voorkomen alsof ze het altijd goed naar ze zin heeft, maar haar eenzame en teleurstellende bezoek in Thailand is helaas niet echt de moeite waard.

Beter?
Toch lijkt het gezelliger te worden wanneer ze een andere reiziger ontmoet die alleen is, genaamd CW. Ze besluiten samen verder te gaan op reis en bezoeken allerlei bezienswaardigheden.

CW wil de vakantie op een hoogtepunt beëindigen voor naar een verlaten eiland te gaan, maar eenmaal daar merkt Madison dat CW toch een behoorlijk duistere persoon is...

Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.Ontvangst
Hoewel de trailer er misschien niet grandioos uitziet, zeggen de nodige mensen dat de film een stuk beter is dan deze beelden het doen voorkomen. Filmcritici lijken het daarmee eens te zijn. Op dit moment staat Influencer namelijk op een uitstekende 96% Rotten Tomatoes-score (na 27 recensies).

De gewone bioscoopgangers zijn iets milder. Na bijna 50 recensies staat deze op 80%, maar ook dit is helemaal niet verkeerd. Misschien is Influencer dus wel dé horrorverassing van het jaar? De film lijkt in Nederland niet in de bioscopen uit te komen, maar kan wel gestreamd en gekocht worden vanaf 21 juni.

NieuwsFilm

meest populair