Michael J. Fox over ernstige ziekte: "Baal dat ik slecht verstaanbaar ben nou"

De nieuwe documentaire 'Still' geeft een kijkje in zijn leven


Michael J. Fox is in zijn filmcarrière overladen met awards en nominaties. De acteur uit Back to the Future en The Secret of My Success liet zich niet weerhouden door zijn ziekte van Parkinson.

Intussen is Michael J. Fox echt heel erg ziek. Aan Variety vertelt hij dat zijn toestand moeilijk is, want hij heeft weinig privacy. Hij wordt meestal door iemand in de gaten gehouden, omdat hij regelmatig wat breekt bij zijn valpartijen.

Altijd ziek zijn
Ook is altijd ziek zijn best moeilijk. Michael J. Fox zegt: "Ik heb afscheid moeten nemen van familieleden, mijn hond en mijn gezondheid. Ik denk dat ik een tijdje rond een depressie hing. Maar mijn gezin trok mij er uit."

De van nature optimistische en humoristische ster baalt er soms van dat hij zo slecht verstaanbaar is tegenwoordig en zegt: "Het is teleurstellend als ik een geweldige grap heb, maar mensen dat gewoon niet verstaan. Dat is zo'n gemiste kans."

Kijkje in zijn leven
En toch heeft hij ongelooflijk veel bereikt. De documentaire Still geeft een kijkje in zijn leven. Meer staat hier in het artikel van Variety en hieronder in een YouTube-video.NieuwsFilm

meest populair