Wanneer je 'The Little Mermaid' kunt kijken op Disney+

Nog heel even geduld a.u.b.


Disney's nieuwste live-action film The Little Mermaid is sinds deze week te zien in de Nederlandse bioscopen. Wie de film liever vanuit zijn eigen luie stoel wil bekijken in plaats van op het grote scherm, moet nog heel even wachten.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum van de film op streamingsdienst Disney+ bekend is, worden er al schattingen gedaan naar wanneer de film online te zien zal zijn.

Geschatte wachttijd
Er wordt verwacht dat The Little Mermaid vanaf eind augustus te streamen zal zijn op Disney+. Hoewel Disney onlangs meldde plannen te hebben om bioscoopfilms na 45 dagen al op de streamingsdienst beschikbaar te maken, lijkt dat nog niet het geval.

De schatting is gemaakt op basis van eerdere streamingreleases. Zo duurde het 82 dagen na de bioscooprelease voordat Black Panther: Wakanda Forever te streamen was, en was Ant-Man and the Wasp: Quantumania na 89 dagen te streamen

Een zeemeerminnenzomer?
Als we uitgaan van een wachttijd van ongeveer 90 dagen, kunnen we The Little Mermaid eind augustus verwachten op de streamingsdienst. Je kan dus perfect je zomer afsluiten met deze nieuwe Disneyfilm.NieuwsFilm

meest populair