Regisseur geeft update over 'Greenland 2' en 'Cliffhanger 2'

Regisseur geeft update over 'Greenland 2' en 'Cliffhanger 2'

Ric Roman Waugh doet een boekje open over zijn toekomstige filmprojecten.

Voormalige stuntman en nu regisseur Ric Roman Waugh timmert al een jaar of 10 flink aan de weg in Hollywood, en zijn projecten worden alleen maar groter.

in navolging op vroege films als Felon (2008), Snitch (2013) en Shot Caller (2017), ging Waugh een vruchtbare samenwerking aan met actiester Gerard Butler.

Samenwerking met toekomst
Dat leidde tot op heden tot Angel Has Fallen, de goed ontvangen drama-/rampenfilm Greenland en het volgende week te verschijnen Kandahar.

Maar daar houdt het niet bij op: Waugh werkt nu aan twee nieuwe grote projecten. De eerste is Greenland-sequel Greenland: Migration en de tweede een vervolg op bergklim-thriller Cliffhanger, waarin Sylvester Stallone zal terugkeren.

Grimmige toekomst
Tijdens een gesprek met Collider gaf Waugh updates over beide projecten. Over Greenland: Migration zei hij het volgende:

"Het verhaal speelt 5 tot 7 jaar na de gebeurtenissen van deel 1. De wereld is nu verwoest, overal zijn nog branden, maar de overlevenden van de eerste film moeten een nieuw leven zien op te bouwen. Wat doet dat met je psyche?



Terug naar de Alpen
Wat betreft Cliffhanger 2 wilde hij vooral kwijt dat het geen reboot wordt, maar echt een vervolg op de klassieke actiefilm:

"Stallone's personage is nu een stuk ouder. Gabe Walker heeft een dochter en pseudo-zoon die hem moet opvolgen. En samen hebben ze een klimbedrijf genaamd Italian Alps. Maar wanneer het noodlot toeslaat op eenzelfde manier als in de eerste film, zien we hoe vader en dochter deze tragedie moeten verwerken. Natuurlijk komen dan ook de slechteriken opdagen."



NieuwsFilm

meest populair