'Stranger Things'-acteur had opvallende rol in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

'Stranger Things'-acteur had opvallende rol in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Deze heb je gemist!

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is voor veel fans van het MCU een genot om naar te kijken. Zeker omdat veel bekende acteurs onderdeel waren van het emotionele deel van de reeks. Deze Stranger Things-acteur had je vast niet gespot!

In het derde deel van de geliefde Guardians of the Galaxy-reeks zien de favoriete buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om het universum te verdedigen.

Vol bekende koppen
Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

De nieuwste film zit vol terugkerende personages of bekende acteurs die hun stem uitlenen aan een karakter. Pete Davidson - die een klein monstertje speelde - is daar een voorbeeld van. Voor de fans van Stranger Things zat er ook nog een verrassing in.

Mr. Clarke
Hoewel je hem waarschijnlijk niet kan herkennen in de film, had Stranger Things-acteur Randy Havens een rol in Guardians of the Galaxy Vol. 3. De acteur speelde in de Netflix-serie de rol van Mr. Clarke, maar had voor Marvel een hele andere rol te pakken.

Hij speelde namelijk Till: de vleermuis-man die de Guardians in huis haalde toen ze arriveerden op Counter-Earth.



NieuwsFilm

meest populair